Díky Tonicovi a jeho tipům už pár dnů mám letenky i na rok 2024. Jak jste na tom vy? Považuju je za značně spekulativní a přímo doufám v nějaké změny, aby se staly flexibilními. Leden Praha-Lisabon-Madrid (TP+ Portugália Airlines) Madrid-Lisabon (Portugália Airlines by TP) Lisabon-Praha (TP) Vídeň-Dammán-Vídeň (W6) za 40 €, poměněno a je z toho flex Únor Praha-Istanbul-Kapské Město a zpět (TK) Březen Praha-Istanbul-Soul a zpět (TK) Březen Vídeň-Jerevan-Vídeň (W4) na Velikonoce za 40 €, taky flex Doplněno: 2.6.2022  .

Vaše lety 2024

Založil ve fóru Co se nevešlo

Michal Jakubík napsal(a):

Krom toho, že mi stačí si projít město během půl dne (mým třem spolucestovatelům taktéž, jelikož budou chtít po náročnějším cestování vydechnout), další zkušenost s místní dopravou (chápu, ne pro každého je doprava takový zážitek jako pro mě) tak taky možnost antikvariátů. V méně světově známých velkých městech se takové knihy, které sbírám já, shánějí nejlépe.

K čemu je tento výslech, který vůči mě vedete? Pokud se nepletu, vy se mnou necestujete, takže vám to může být putna. 

Celkově nechápu tenhle váš útočný postoj vůči mě.

Vaše reference na Keňu naprosto zcestná. Co a kde budu dělat je snad má věc. Někdo se válí na pláží v Egyptě, někdo letí kolečko okolo svět a já si taky cestuju po svém. 

Ve fóru o letech za rok 2024 se mě vyptáváte, co kde budu dělat, jako by to byla snad vaše věc. Jako bych cestoval během vašeho času, za vaše peníze. Krom toho, že geografii jsem studoval a vy napíšete to, že se v geografii vůbec nevyznám, tak mám taky něco málo nacestováno a vím, co mě baví, co chci zažít a jak to docílit.

Tímto vám přeju pěkný večer.

To není výslech, vy sám jste se ptal "co mi ještě nedá", tak jsem se zeptal na Kenitru. 

Nikde jsem nepsal, že se nevyznáte v geografii, mě jen zaujalo, že někdo vyrazí do Keni (což je na africké poměry celkem pohoda země) a pak pičuje jak je tam všechno na 3,14ču. 

Když víte co vás baví a co chce, tak proč zrovna Keňa, kterou jste vopičoval od á do zet? 

(já jsem žádnou referenci nepsal, to máte poruchu funkčního čtení)

1 Citovat

Tak si přečtětě ještě jednou, proč jsem ji opíčoval a pište mi tam. Proč se mi nelíbila tam je napsáno. 

Že vy nejdřív kupujete a pak vytáhnete školní atlas světa a zkoumáte kde to je?  Tady píšete nepřímo, že se v geografii nevyznám, tak se z toho teď nevymlouvejte. 

A opakuji, nechápu myšlenkové pochody člověka, který řeší něčí nespokojenost v nějaké zemi v diskuzi, která je čistě o letech za rok 2024.

Tímto diskuzi z mé strany s vámi končím, ať se může diskuze rozvíjet v tématu, pro který byla zamýšlěna. Navíc na anonymy nemám náladu téměř nikdy. Já tady stojím pevně za svou osobou.

Mějte hezký, urýpaný den.

2 Citovat

Pane Jakubíku neztrácejte glanc a podejte zprávu jak jste v Kénitře sháněl Heryho Fotra v arabštině, alespoň rozvíříte zdejší stojaté vody :-)

(ne, podruhé opravdu nebudu číst ani Vaši Keňu, ani Kazachstán, leda bych se tedy opravdu nudil nebo měl čtyrku v krvi, k tomu jsou tu slohově a obsahově zajímavější reporty)

1 Citovat

Doporučuji nebrat Masúda vážně. Ani trochu. 🙂

9